Câmpulungul a devenit spaima şoferilor! Posibil o altă afacere marca PSD!

Uşor uşor, sătui de ceea ce nu se-ntâmplă în jurul lor, câmpulungenii încep să ia atitudine vizavi de indiferenţa autorităţilor locale.

Printre postările cu privire la starea precară a drumurilor din municipiu, se poate spune că, s-a umplut spaţiul virtual de poze, clipuri video şi comentarii. Însă, cei direct responsabili par că-şi dorm în continuare somnul reuşitei din alegerile verii 2016, gândind că mai sunt încă trei ani până ce vor trebui să revină în faţa câmpulungenilor de rând.

„Acum câteva zile, Miodrag Belodedici spunea despre Câmpulung că este o zonă mirifică. Din păcate este administrată de nişte nesimţiţi care au uitat de ce primesc nişte bani lunar din partea comunităţii. În filmare (n.red. un video clip postat de câmpulungean pe Facebook) este Câmpulung, podul de la Turn, cale de acces deschisă în condiţiile pe care le vedeţi. Gropile au cam 6 – 7 cm adâncime. Nu este singura problemă din oraş, se pare că cei care au în grijă drumurile s-au ocupat exclusiv de realizarea acestor monstruozităţi, urmând ca altcineva să le repare. Am întrebat un agent de la Poliţia Rutieră ce face brigada locală pentru a preîntâmpina un eventual accident şi am primit doar o ridicare din umeri… Nu e treaba lor… Oare? Punem alături şi lista celor cărora trebuie să le trimiteţi facturile pentru eventualele reparaţii la autovehicule:
1. AMBRUS ESTERA – P.S.D.
2. BAJAN CORNEL – P.S.D.
3. BLIDARU MARGARIN-SERBAN (VICEPRIMAR) – P.S.D.
4. CICU SERGIU-VALERIU – A.L.D.E.
5. CRETU CONSTANTIN – CRISTINEL – P.N.L.
6. DAVID BOGDAN – ANGELIN – P.N.L.
7. DUMITRESCU ANCA – FLORENTINA – P.N.L.
8. DUMITRESCU NICOLAE – DUMITRU – P.S.D.
9. FARCASANU ANDREEA-NORA – P.S.D.
10. ILIESCU ION – P.S.D.
11. IONESCU LUCIAN – MIHAI – P.N.L.
12. IVAN CONSTANTIN – P.S.D.
13. MANESCU EMILIAN SILVIU – P.N.L.
14. PANA FLORIN – P.S.D.
15. SIRBU GHEORGHE – P.S.D.
16. STAICU GHEORGHE-CONSTANTIN – P.A.M.
17. STANCIU MARIN – P.S.D.
18. STATE IONEL – P.N.L.
19. ZENOVIE MANUEL – A.L.D.E.
… si nu in ultimul rand, primarul LIVIU TAROIU – P.S.D.
(date preluate de pe site-ul Primariei Municipiului Campulung).”, este apelul făcut de cîmpulungenul Marius Bascacov în spaţiul virtual.

În completarea nemulţumirii şoferilor, putem spune că nu numai podul de la Turn este problema, ci şi întreaga zonă centrală a Câmpulungului, datorită faptului că autorităţile au decis ca în plină zi de marţi, 16 mai, să fie închisă circulaţia pe tronsoane pentru a fi mărite găurile existente în carosabil ca primă procedură în procesul unei viitoare plombări. De ce viitoare? Pentru că s-au pregătit gropile, destule ca număr în întreg municipiul, şi aşa par că au fost uitate. Deşi, în mod normal, ar fi trebuit ca o altă echipă să astupe imediat craterele formate.

Gurile rele bârfind că ar fi vorba şi de o altă afacere social – democrată, respectiv aceea de a se creşte veniturile unui service auto, pe care-l deţine un consilier judeţean PSD şi la care chiar şi primarul Ţâroiu are câteva acţiuni.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.