La mijlocul acestei luni, proiectul de buget al anului în curs va fi suspus dezbaterii publice.

„Primăria Municipiului Câmpulung, în conformitate cu prevederile Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare, propune:

Organizarea dezbaterii publice privind proiectul de act normativ: Proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Programului de investiţii al Municipiului Câmpulung pentru anul 2019

Dezbaterea publică va avea loc în data de 15.04.2019, ora 13.00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Câmpulung.

Proiectul de buget a fost afişat pe site-ul instituţie www.primariacampulung.ro şi la sediul Primăriei Municipiului Câmpulung, din strada Negru Voda, nr. 127, în data de 29.03.2019.

Precizăm totodată că recomandările pe marginea proiectului de buget se primesc la sediul Primăriei Municipiului Câmpulung – Registratură sau în format electronic pe adresa de e-mail campulung@muscel.ro, până la data de 12.04.2019, ora 12.00.

La şedinţa publică ce va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Câmpulung, pentru dezbaterea publică a proiectului de act normativ, sunt invitaţi să participe toţi cei interesaţi: cetăţeni, persoane fizice şi juridice, organizaţii ale societăţii civile, organizaţii neguvernamentale, reprezentanţi ai instituţiilor publice interesate.

Persoanele interesate se pot înscrie în vederea luării cuvântului, în cadrul şedinţei, la sediul Primăriei Municipiului Câmpulung, la secretariatul Consiliului Local”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.