În mediul virtual au început să apară din ce în ce mai multe opinii libere legate de starea municipiului, toate în încercarea de a fi sensibilizate autorităţile locale în a fi schimbată faţa  Câmpulungului. Dar şi în ideea de a civiliza pe unii dintre semenii noştri ce par a merge numai după propriile lor reguli, nicidecum cele ale unei comunităţi ce se doreşte a se civiliza.

 „Dragi câmpulungeni, dragi prieteni ai Câmpulungului
Vă propun, că prin postarea de fotografii din diverse zone ale orașului… zone care nu prea arăta așa cum ar fi normal să arate, să încercăm să-i facem pe aleșii noștri să se apuce de treabă. Cu siguranță ei nu au habar de faptul că în orașul nostru curățenia lasă de dorit, buruienile cresc fără probleme printre borduri, zonele verzi sunt neîngrijite, străzile orașului sunt pline de gropi, balustradele podurilor peste Râul Târgului sunt ruginite, nu de mai ocupă nimeni de pomii plantați pe marginea străzilor, la baza lor crescând fel de fel de buruieni și nu mai vorbesc de aspectul bulevardului si de zona din spatele Primăriei. Oare ce buget este necesar pentru a se repara treptele de la Big…. CEC?.”, este părearea câmpulungeanului ce se postează sub pseudonimul de „Câmpulung Muscel”.

„Prin crearea acestei pagini mi-am dorit să reducem numărul parcărilor ilegale și mai ales a parcărilor care încurcă ceilalți participanți în trafic. Cum ați spus și voi nu fac “pe poliția” și nici contravenții nu primiți dacă apăreti într-o imagine, tot ce sper e ca data viitoare să vă gândiți de două ori când parcați, treceți pe roșu sau faceți ce vă mai taie pe voi capul, (mă refer la cei ce deși trec pe roșu li se pare un lucru normal).
În legătură cu injurile și amenințările vă invit să vizualizați profilul respectiv pentru a vă face o idee ce fel de persoană este și din păcate avem destui în orașul nostru. Poate chiar din cauza lor nu are nimeni curaj să posteze imagini.
Vă mulțumesc tuturor celor care îmi trimiteți imagini și îmi cer scuze că nu le postez pe toate, mai ales pe cele pe care orice șofer le face zilnic, încă nu am ajuns la stadiul acela.”, este şi opinia câmpulungeanului ce postează sub pseudonimul de „Trafic Campulung Muscel”.

Galerie foto! Câteva imagini surprinse de ZiarExclusiv şi prezentate cititorilor în ultimul an!

1 COMENTARIU

  1. imi pare rau ca nu pot sa postez o fotografie de la groapa de gunoi , care se spune ca a post acoperita . Da acum este la suprafata . Din cate stiu aceasta operatiune a fost preluata de Primarie . Ne-am acoperit de gropi si gunoaie. Cainii de asemenea . S-a propus mutatrea lor din aceasta zona . Nu se mai spune nimic .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.