Câmpulungenii au pus pe seama austerităţii faptul că în cartiere nu au fost montate, de către primărie, ghirlande luminoase cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Însă realul motiv pare a fi cel al „camuflării” gropilor din carosabil, multe „uitate” în mijlocul străzii posibil pentru a se planta în ele flori la primăvară.

Până atunci, mai ales pe timp de noapte, şoferii sunt nevoiţi să ocolească, dacă au cum, gropile în care-şi rup maşinile sau, mai rău, pietonii pot avea neplăcuta surpriză de-a ajunge la Ortopedie.

Unul dintre locuitorii zonei Rotunda, a scris de câteva zile în mediul online că urmează să organizeze un parastas al unei gropi de pe strada Erou Costel Constantinescu în încercarea de a sensibiliza autorităţile locale, dar mai ales pentru a semnaliza pericolul. Căci am uitat să menţionăm că multe din capcanele pentru şoferi nu sunt nici măcar semnalizate.

 „Dacă Dorel a uitat să termine lucrarea, cu toate certificările ISO ale primăriei, vă invit în curând la pomana de șase săptămâni a gropii. Pomană cu lăutari, bineînțeles, care se va ține pe strada Costel Constantinescu, la -sediul monumentului-!”, a scris Marius Bascacov pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.