Mulţi sunt cei ce se plâng, extrem de puţini cei ce se implică! Şi cu toate acestea, mai mereu, se pune vina numai pe autorităţile locale, când şi printre noi există oameni certaţi cu bunul simţ.

Aşa că nu mai miră pe absolut nimeni că la Câmpulung, localitatea cu rang de municipiu, nimeni nu pare a mai face mai nimic, dar toţi au câte ceva de spus.

Prin cartiere spaţiile verzi sunt părţi de junglă, gropile de pe străzi sunt plombate din avion, domeniul public a devenit afacere, clădirile de patrimoniu devin ruine în toată regula, iar exemplele negative ar putea continua la infinit.

Zilnic, primim sesizări, reclamaţii, înregistrări video şi fotografii, ce evidenţiază dezinteresul celor ce ne conduc primăria, dar şi nesimţirea unor oameni obişnuiţi ca alţii să facă în locul lor.

Zilele trecute, un imens nor de fum negru şi dens a apărut precum ciuperca unei bombe atomice pe cerul Câmpulungului.

La primărie, cetăţeanul ce-a sunat a fost luat drept nebun şi nimeni nu s-a dus să verifice ce se întâmplă undeva în zona din spatele Cimitirului Grui, de unde se ridica norul de fum.

În tot acest timp, câmpulungeni din diferite zone ale municipiului au surprins imaginile şi ni le-au transmis.

Cel mai probabil fumul se ridica de la arderea vreunor deşeuri sau a unor resturi de prin curţi.
Căci, chiar astăzi, la primărie se primeau telefoane vizavi de apariţia unui mic munte de crengi uscate şi alte cele în strada G-ral Grecescu, tot din Cartierul Grui.

Şi aici, nu primăria are vină, ci cei ce găsesc de cuviinţă să folosească domeniul public ca pe propriul tomberon, poluând totodată şi un întreg Cartier.

Concluzia amară fiind aceea că nu puţini sunt cei ce iau ca exemplu nepăsarea autorităţilor vizavi de cum ar trebui să arate locul în care trăim (vezi zonele verzi, locurile de joaca, strazile, podurile, cladirile …)! Cu toate că e de subliniat că viceprimarul municipiului Mărgărin Blidaru a mers la faţa locului chemând echipe de la SPADPP ca să ridice  gunoiul… altora!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.