În conformitate cu dispozițiile art. 7 din legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, se supune dezbaterii publice situația care conține ”Drumuri de acces cu situație juridică neprecizată” în vederea introducerii terenurilor în domeniul public. Reprezentarea grafică însoțită de fotografii ale locațiilor sunt prezentate în ANEXĂ.

Persoanele interesate pot face propuneri de completare a situației drumurilor de acces cu situație juridică neprecizată până pe date de 07.01.2022.

Situația prezentată va fi disponibilă consultării publicului începând cu data de 06.12.2021 la sediul Administraţiei Publice, Compartimentul Gestionare Documentaţii de Urbanism şi Cadastru, cam. 13, parter, în perioada 06.12.2021 – 07.01.2022, zilnic în orele de program.
Observaţiile vor putea fi transmise în scris, la Compartimentul Gestionare Documentaţii de Urbanism şi Cadastru al Primăriei municipiului Câmpulung, str. Negru Vodă, nr.127, sau pe adresa de e-mail: primarie@primariacampulung.ro, până în data de 07.01.2022.

Răspunsul la observaţiile transmise va publicat pe pagina de Internet a primăriei în termen de 10 zile de la încheierea perioadei de consultare a publicului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.