Potrivit a două cereri, primarul municipiului Câmpulung şi-a luat 10 zile de concediu de odihnă, 14 dacă punem în calcul şi zilele de weekend.

Iniţial, la începutul şedinţei extraordinare a Consiliului Local din data de 23 octombrie a.c., edilul a anunţat consilierii că în perioada 12 – 21 noimebrie a.c. o să fie în concediu, însă scandalul izbucnit în ultimele zile i-a schimbat total planurile. Astfel că, marţi, 7 noiembrie 2023, după două zile de stat acasă şi semnat acte la domiciliu, primarul Elena Lasconi a transmis către instituţia pe care o conduce o nouă cerere de concediu, de această dată începând cu ziua de 9 noiembrie a.c.   

Potrivit zvonurilor şi unor mesaje transmise pe unele grupuri, Elena Lasconi o să îşi petreacă cel puţin o parte din concediu la Paris, alături de fiica sa Oana, în încercarea de a căuta o cale de a-şi rezolva problemele familiare şi nu este exclus să se întoarcă mai devreme la primărie.  

După ieşirea publică ce a cauzat un tsunami mediatic, Oana Lasconi, fiica primarului municipiului Câmpulung a postat un nou mesaj prin care şi-a cerut scuze faţă de modul în care a reacţionat.

Sperăm să-şi rezolve problemele familiale şi să se reîntoarcă cu forţe proaspete şi poate cu mai multă deschidere spre transparenţă şi comunicare. Totodată, ne aşteptăm ca o astfel de nefericită experienţă să ducă la o schimbare în bine în atitudinea primarului Elena Lasconi şi să îşi dea seama că nu doar funcţiile contează şi că primordial este a fi om şi a nu jigni pe nimeni din considerentul că eşti mai presus faţă de oricine din postura de ales local. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.