De ani de zile ne îngropăm în tone de hârtii şi interminabile discuţii, fără a se vedea mai nimic concretizat şi care să ducă la dezvoltarea efectivă a Câmpulungului şi zonei Muscel.

Astăzi, vineri, 23 februarie 2018, la primăria Câmpulung a avut loc un seminar cu tema „importanţa organizării comunitare în dezvoltarea proiectelor la nivel local”, organizat de o fundaţie din capitală în colaborare cu o organizaţie internaţională şi autorităţile locale, ce l-au avut ca reprezentat pe liderul rromilor.

Cu toate acestea, a avut loc un eveniment din start transmis greşit. Cu menţiunea că greşeli se fac şi sunt omeneşti, însă nu atunci când vine vorba de organizarea unui eveniment ce are ca scop şi implicarea autorităţilor locale.

    „Evenimentul va avea loc Vineri, 24 februarie, 2018, orele 11.00 la Primăria oraşului Câmpulung în colaborare cu autorităţile locale!”, redat cu punct şi virgulă din invitaţia transmisă prin primăria municipiului Câmpulung.

Şi mai interesant fiind că, după seminar, responsabilul primăriei municipiului Câmpulung în relaţiile cu presa, ne-a precizat că nu poate oferi detalii cu privire la eveniment şi ce s-a pus în discuţie, însă poate face diligenţele necesare în a se interesa de la reprezentantul fundaţiei ce şi cum. Şi cu toate acestea, autorităţile locale au fost trecute ca fiind colaboratori ai respectivului seminar ce viza, cel puţin din tematică, „importanţa organizării comunitare în dezvoltarea proiectelor la nivel local”.

De subliniat şi mai pe înţeles că, localitatea Câmpulung are rang de municipiu.

Localităţile fiind: municipii, oraşe sau comune. Ziua de vineri este trecută în calendarul anului în curs cu data de 23 februarie, 24 februarie fiind sâmbătă. Astfel încât evenimentul care a avut loc vineri, putea avea loc în 24 februarie, care era sâmbătă.

Precizăm că, pe surse, la seminar au fost prezenţi mai mulţi musceleni de etnie rromă, care să nu se supere că n-au venit doar pentru ceva discuţii, după eveniment au fost duşi la masă la Hotel – Restaurant Muscelul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.