Preluând primăria cu un cadou în visterie de 370 miliarde lei vechi, primarul Liviu Țâroiu s-a apucat de treabă, adică de tocat. Pentru acesta, “greaua moştenire” s-a transformat în “nesperata moştenire”. Mai precis, acest excedent bugetar moştenit a fost tocat pe nenumărate studii, proiecte tehnice, strategii, într-un cuvânt pe hârțogărie. Că de, cum e mai uşor să ascunzi urma banilor cheltuiți dacă nu prin consultanță şi hârțogăraie.

A venit şi cu proiectul de reabilitare a pieței primăriei. Mulți ar spune, bine că se face ceva! Noi spunem, bine că se face şi ceva, dar e foarte important cum se face. În primul rând, reabilitarea din centru trebuia să fie făcută integral, toată piața într-un singur proiect, până la Club Aro. Primarul, dând de greu cu partea carosabilă care necesita schimbarea conductelor de apă şi canalizare, a preferat să dea o tură cu reabilitarea în jurul primăriei să meargă în sus spre policlinică, iar de la ieşirea din piață să treacă strada şi pe partea dreaptă, până la Casa de Pensii! Important e ca lucrarea să aducă voturi, iar in ceea ce priveşte partea dreaptă a Pieței Primăriei.. vom sta cu spatele la Club Aro ca să nu vedem superficialitatea cu care a fost tratat acest proiect.

Bine că se face, dar cum se face? Păi se face cu multe betoane, cu foarte multe betoane. Şi cum altfel, când firma care a câştigat lucrarea se ocupă, în principal, de betoane? Rampa pentru persoane cu dizabilități seamănă cu o pistă pentru Bob, şi cum avem la CS Muscel o echipă foarte bună, putem muta campionatele naționale de Bob Start, în Piața Primăriei.

Vorbim de Prima Capitală a Țării Româneşti, vorbim de un centru care trebuia să amintească de ceea ce a fost Câmpulungul. Acele betoane s-ar putea să facă oraşului mai mult rău decât bine, iar desființarea lor e posibil să nu mai poate fi făcută decât cu dinamită. Probabil că expresia “pentru binele cetății” s-a transformat în “pentru siguranța cetății”, pentru primar cetatea fiind primăria în care vrea să se ascundă, iar afară şi-a ridicat zidurile de rigoare.

Departamentul de comunicare al PNL Câmpulung

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.