Alianța pentru Unirea Românilor Câmpulung a reuşit, prin donaţiile membrilor organizaţiei locale, să echipeze 40 de ghiozdane pe care le-au dăruit unor copii din diverse cartiere ale municipiului.  

Acțiunea „Ghiozdanul de AUR” a fost un program lansat de George Simion la nivel naţional, program care a fost binevenit şi pentru familiile de câmpulungeni care se confruntă cu greutăţi de ordin material.

Coordonatorul AUR Câmpulung şi zona Muscel, Mihai Eftimie ne-a precizat că nu doreşte să facă declaraţii cu privire la acest subiect pe motiv că acţiunea nu a avut ca scop propaganda de partid şi că s-a căutat ca AUR să vină în sprijinul unor familii cu mulţi copii sau familii cu venituri reduse. Familii care au fost identificate în teren, mergându-se din casă în casă.

„Satisfacţia acţiunii noastre a constat în zâmbetele de fericire ale copiilor cărora le-am putut face o bucurie prin a le dărui câte un ghiozdan de AUR echipat cu cele necesare începerii unui nou an şcolar în condiţii decente.”, a  fost menţiunea făcută de către Mihai Eftimie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.