BOGDAN DAVID – „NU ESTE SUFICIENT SĂ ÎNCERCĂM REVIGORAREA TURISMULUI ÎN CÂMPULUNG!”

REVIGORAREA TURISMULUI TREBUIE FĂCUTĂ LA NIVEL ZONAL, PRIVIND ORAȘUL ȘI COMUNELE DIN ZONA MUSCEL CA UN TOT UNITAR!

Muscelul are un bogat potențial turistic, acesta reprezentând una dintre cele mai prețioase resurse ale regiunii. Elemente cu potențial turistic cum ar fi relieful și geologia, clima, hidrografia, rezervațiile naturale, fauna, vegetația, monumente istorice de arhitectură și artă, muzee și case memoriale, civilizația și cultura populară, arhitectura și tehnica populară tradițională, creația artistică, pot reprezenta punctul de plecare în dezvoltarea diverselor forme de turism specifice zonei, cum ar fi:
✔️ turismul montan (escaladări montane, drumeții, sporturi de iarnă)
✔️ turismul speologic
✔️ turismul balnear
✔️ turismul științific
✔️ turismul cultural
✔️ turismul de vânătoare și pescuit sportiv
✔️ turismul rural și agroturismul
✔️ turismul de odihnă și de weekend
Elaborarea unui program zonal de dezvoltare a turismului care să cuprindă interconectarea obiectivelor din localitățile muscelene este un element esențial pentru o dezvoltare eficientă. Pentru a avea șanse de reușită, prioritatea și cea mai mare provocare o reprezintă dezvoltarea și modernizarea infrastructurii și aici facem referire, în primul rând, la infrastructura de transport și comunicații.
Nu este suficient să încercăm revigorarea turismului în Câmpulung, ea trebuie făcută la nivel zonal, privind orașul și comunele din zona Muscel ca un tot unitar! Trebuie să realizăm circuite turistice între obiectivele de interes ale localităților muscelene. Reabilitarea infrastructurii de transport reprezintă o prioritate pentru a avea o șansă de dezvoltare a turismului. Drumurile naționale care leagă zona Muscel de restul țării, dar și drumurile județene care leagă localitățile între ele trebuie reabilitate. Acestea au fost subiectele pe care le-am dezbătut cu primarii și cetățenii comunelor din jurul Câmpulungului în vizitele de campanie pe care le-am făcut, în ultimele zile, în aceste localități. Reprezentanții acestor comune au înțeles că avem o șansă de reușită mult mai bună dacă conlucrăm!”, este de părere Bogdan David din calitatea sa de candidat la Camera Deputaţilor din partea Partidului Naţional Liberal.

Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL, la comanda PNL Argeș, CMF 11200025

Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL, la comanda PNL Argeș, CMF 11200025

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.