Bogdan David a intrat în campanie de imagine cerând reformă administrativă la Spitalul Câmpulung

Consilierul local delegat cu atribuţii de viceprimar al Câmpulungului,Bogdan David 2 Bogdan David, care a fost desemnat şi candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului, în cursa electorală a alegerilor locale 2016, şi-a început deja campania de imagine. Primul pas a fost şedinţa foto, mai apoi o pagină proprie, de politician, pe Facebook, unde a început să-şi expună ideile, prima fiind legată de întâlnirea pe care aleşii locali au avut-o la începutul acestei săptămâni cu echipa managerială a Spitalului municipal Câmpulung. Întâlnire în cadrul căreia, grupul liberal din Consiliul Municipal a solicitat public demisia managerului dr. Grigore Stănescu, pentru ca ai apoi iniţiativa să fie Bogdan David 4retrasă cel puţin pe moment, căci la câteva ore, Bogdan David a apărut în mediul online cu o machetă intitulată „Spitalul Municipal Câmpulung are nevoie de o reformă la nivel administrativ”.
Mai mult, David lucrează în continuare la imaginea sa, părând că se bazează foarte mult pe mediul virtual pentru a-şi atrage voturi, dat fiind că în curând va apărea şi site-ul www.bogdandavid.ro.
Potrivit bârfelor câmpulungene, căci ce se spune în zona Gării vuieşte pe Mateiaş, echipa liberală ar şi avea un om pentru a-l planta pe postul de manager la Spitalul Câmpulung, post ocupat actual de social democratul medic Grigore Stănescu. Se pare că, favoritul liberalilor este doctorul Mihai Cristian Nistor, actual medic de familie în comuna Rucăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.