Biserica din „crâşmă” aproape de finalizare

Se poate spune că un preot câmpulungean a reuşit imposibilul sau pur şi simplu a reuşit să Biserica Grui 5arate că prin credinţă se pot face minuni.

Cum într-unul din cele mai populate cartiere ale Câmpulungului nu exista o biserică, în anul 2004, preotul paroh Petruş Ionuţ Popescu a reuşit să transforme o cârciumă de cartier, mai exact din Cartierul Grui – municipiul Câmpulung, într-un mic lăcaş de cult creştin. După ce credincioşii s-au rugat la sfintele slujbe timp de trei ani în fosta crâşmă, în anul 2007 locul a fost sfinţit de înalte feţe bisericeşti, devenind parohie de cartier cu hramul Sfântul Mucenic Fanurie.

Treptat, în anul 2009, s-a început construirea celei mai noi biserici din Câmpulung. Acum, în 2016, fiind aproape de a fi finalizată.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

7 COMENTARII

  1. As vrea sa stiu cat teren are dreptul sa foloseasca biserica-crasma pentru ca peste tot , in jurul ei, este un adevarat depozit de materiale, plus o maghernita mizerabila ce strica imaginea parcului?

  2. Era un ceas , pus din banii publici, a disparut….In loc a aparut o chestie cu cruce care mai mult ca sigur nu are aprobare ….pt ca popii intai construiesc si apoi dzeu cu mila…Asa cum a fost si cu spartul gardului la spital pt biserica- morga….

  3. Si mai este o problema cu tulburarea linistii publice! Nu toti sunt ortodocsi, credinta nu se urla la boxe, asa ca, ZGOMOTUL facut de boxe cand urla popa este extrem de deranjant! Daca cineva da muzica tare ia amenda, popii isi fac cu nerusinare de cap si sfideaza cel mai elementar bun simt!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.