Bătălia dintre „vicii” Câmpulungului n-are încă verdictul instanţei!

Pentru că la noi e ca la nimeni, de un an jumătate nu se mai ştie cine sau cum conducetaroiu si david Câmpulungul. După plecarea forţată a primarului Călin Andrei, au rămas la cârma primăriei doi viceprimari, unul cu atribuţii de primar – Liviu Ţâroiu, altul consilier local delegat cu atribuţii de viceprimar – Bogdan David. Timp în care lucrurile mai că au stagnat, proiectul Kretzulescu a fost aproape îngropat, iar serviciile din directa subordine a instituţiei au mers pe principiul „fiecare face ceea ce doreşte”.  Haosul administrativ a domnit chiar şi în şedinţele Consiliului Local unde majoritatea liberală s-a opus la orice a venit dinspre conducerea social – democrată a Executivului din primărie. Şi din aceste ambiţii de pierdut a avut doar cetăţeanul şi nu în ultimul rând întreg municipiul.

Ca amintire, în luna decembrie 2014, Consiliul Local Câmpulung a aprobat cu majoritate de voturi detronarea viceprimarului social – democrat Liviu Ţâroiu, şi înlocuirea acestuia cu liberalul Bogdan David. Rocadă ce preconiza încetarea mandatului de primar pentru Călin Andre înainte de termen în urma pedepsei primite în „dosarul şcolilor”.

La începutul anului 2015 a început procesul dintre Liviu Ţâroiu şi Consiliul Local al municipiului Câmpulung, la mijloc intervenind şi Prefectura Argeş, pentru anularea celor două acte emise de autoritatea publică locală câmpulungeană, respectiv a celor două hotărâri ale Consiliului Local Câmpulung – HCL nr. 198/22.12.2014 şi HCL nr. 199/22.12.2014, privind înlocuirea lui Ţâroiu cu Bogdan David.

Luni, 18 aprilie 2016, a fost un nou termen, la recursul formulat de Liviu Ţâroiu, la Curtea de Apel Piteşti. Instanţa a rămas să dea un verdict, sau o amânare, în perioada imediat următoare. Astfel că, nici acum nu se ştie încă cine este viceprimar la Câmpulung, adică primar interimar pentru doar câteva săptămâni, mai precis până în luna iunie când se vor şti rezultatele alegerilor locale.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.