Pentru ziua de azi, joi, 5 octombrie 2017, la ora 16.00, primarul municipiului Câmpulung a convocat aleşii locali la o şedinţă de îndată, pentru a fi discutate şi suspuse aprobării trei proiecte de hotărâre:

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2017.
  2. Proiect de hotărâre privind actualizarea şi completarea poziţiilor nr.73; 74; 75; 87; 111 şi 144 din Anexa nr.1 la HCL nr. 38/25 03 2004.
  3. Proiect de hotărâre privind retragerea Municipiului Câmpulung din Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apă – Canal Constanţa (condusă de RAJA).

Ultimul proiect de pe ordinea de zi, cel cu privire la retragerea municipiului din Asociaţia ce ar impune ca unic operator local pe serviciile de apă şi canalizare firma RAJA Constanţa, a fost iniţiat de grupul de consilieri locali al PNL la iniţiativa sindicaliştilor de la SC Edilul CGA SA şi a unei mari părţi din populaţia Câmpulungului.

Rămâne de văzut dacă în cazul acestui proiect, grupul majoritar PSD – ALDE va fi de acord să renunţe la „un ordin” social – democrat de a impune şi la Câmpulung o firmă de casă a partidului de guvernământ, astfel punându-se încet încet monopol şi pe ceea ce reprezintă reţelele de apă şi canalizare. Că nu ne-ar mai mira ca-n viitor să se găsească o firmă – marionetă politică prin care să se impună taxe la aerul expirat … ca taxă de poluare per român.     

AICI! PROIECTUL DE HOTĂRÂRE PRIVIND IEŞIREA DIN ASOCIEREA CU APĂ-CANAL CONSTANŢA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.