Astăzi, sâmbătă, 27 ianuarie 2018, în sala mare a Primăriei municipiului Câmpulung se organizează unul dintre cele mai selecte evenimente zonale – Balul de Cristal.

Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în luna decembrie 2017, însă leii câmpulungeni au amânat Balul „din respect pentru funeraliile naționale ale Majestății Sale Regele Mihai I al României”.

Astfel că, în această seară la ora 19.00, lumea bună a Câmpulungului, care face parte din Lions Club Câmpulung „Negru Vodă”,  va fi la Balul de Cristal al anului 2017, organizat în 2018 cu moto-ul: „Eu posed cu adevărat doar ceea ce am dăruit.”, cuvinte spuse de Seneca.

„În fiecare an Lions Club Câmpulung „Negru Vodă” organizează BALUL DE CRISTAL. Acest eveniment caritabil este menit să ne unească într-o seară feerică de iarnă în care să ne bucurăm de muzică bună, tentații culinare şi prietenii dragi, fără să uitam să fim alături și de cei mai puțin norocoși.

Din anul 2005 şi până astăzi BALUL DE CRISTAL s-a impus ca şi evenimentul social al anului în urbea făuritorilor de țară.”, au precizat organizatorii.

De altfel leii câmpulungeni anunţă şi un „Regal artistic” la Balul de Cristal.

„Au confirmat şi sunt fericiţi să participe la balul nostru de caritate minunaţii copii ai Şcolii de Canto Gina Pavel, Schimbul 3 – Adrian Ordean şi câştigătorul X Factor Tudor Turcu.”, anunţă tot organizatorii.

De precizat că încă de ieri se muncea asiduu la transformarea sălii de şedinţe a primăriei Câmpulung în sală de bal. Se schimbau becurile, se aranjau mesele şi se puneau tacâmurile. Aceasta dorindu-se a fi unul dintre cele mai sofisticate evenimente de la nivel de Muscel, eveniment ce are ca principal scop acţiunea umanitară de strângere de fonduri prin organizarea unei licitaţii cu obiectele donate de participanţii la Balul de Cristal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.