Atenţie, grad crescut de poluare pe Bulevardul „Pardon”!

Canicula zilei de luni, 18 aprilie, a scos în stradă şi echipele SPADPP Câmpulung pentruCampulung Muscel 18 aprilie 2016 (4) curăţenia stradală ori cel puţin autorităţile locale au dorit să se arate că au personal angajat pentru a se face curăţenie în municipiu.

Însă, ce nu cunosc ce-i ce conduc SPADPP este faptul că, mai ales, pe perioada în care temperaturile sunt crescute, iar stratul de praf nu a fost măcar şters de vreo ploaie, nu se mătură ziua în amiaza mare … pe uscat. Datorită acestui fapt, întreg Bulevardul Pardon era, în plină zi, sub un nor de praf provenit de la curăţenia ce se arăta că se face pe zona centrală a Câmpulungului.

            Câmpulungenii ieşiţi la o plimbare sau aflaţi în treacăt prin zonele în curăţenie au fost, pur şi simplu, bine pudraţi… cu praf stradal, ca să nu mai punem în calcul şi cantitatea de praf pe care au fost nevoiţi să o înghită.

Posibil ca  totul să fi fost o regie bine pusă la punct de cei ce conduc Câmpulungul, mult prea criticaţi că nu se face curăţenie în municipiu. Astfel că, au scos oamenii de la SPADPP în stradă pentru a face cât mai mult praf în speranţa că vor fi remarcaţi.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.