Înainte de sărbătorile de Paști, Muzeul Municipal Câmpulung organizează la Secția de Etnografie și Artă Populară ateliere de pictură și momente de lectură. Atât copiii, cât și adulții se pot înscrie la activități până în data de 27 Martie. 

”Dragii noștri, cu mare bucurie vă anunțăm că în perioada dinaintea sărbătorii Paștelui avem deosebita plăcere de a vă invita la Atelierele de pictură cu lectură ”Iepurașul de Paști”, ce se vor desfășura în zilele de 5 și 6 Aprilie 2023, în intervalul orar 09:00 – 16:30, în cadrul Secției de Etnografie și Artă Populară.

Ca de obicei, taxa de intrare este modică: 3 lei pentru elevi și 6 lei pentru adulți.

Toate materialele pentru realizarea unor mici opere de artă, numai bune pentru a fi oferite cadou apropiaților de Paști, sunt pregătite cu minuțiozitate de către gazde.

Participanții la ateliere vor avea parte și de multe surprize. Iepurașul de Paști va avea și un invitat special, un povestitor care îi va încânta cu povești cu și despre iepurași și sărbătorile de Paști.

Toți cei interesați se pot înscrie la ateliere în perioada 23 – 27 Martie 2023, în funcție de locurile disponibile, la numărul de telefon 0748.165.819.

Ca de fiecare dată vă așteptăm cu mult drag!”, se arată în invitația lansată de organizatori. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.