Astăzi, primarul municipiului Câmpulung Liviu Ţâroiu împlineşte 66 de ani! Ce i-au urat (sau nu) şefii de partid şi liderii din opoziţie!

Primii care i-au transmis urări, încă de la primele ore ale dimineţii, au fost angajaţii primăriei, care au fost trataţi cu un pahar de suc şi o prăjitură.

Restul zilei de 21 februarie 2019, primarul Ţâroiu şi-o petrece la Piteşti, cel mai probabil la Consiliul Judeţean Argeş, că poate şefii de la judeţ ţin cont de fericitul eveniment din viaţa edilului şi îi fac un cadou surpriză printr-un buget mai generos.

Noi, am dorit să-i facem un cadou inedit şi am încercat să-i contactăm şefii de partid pentru ca, prin intermediul ziarului nostru, să-i transmită un mesaj.

Şefii săi direcţi, felicitându-l totuşi personal la sediul PSD Argeş, unde a luat parte şi la o conferinţă de presă a organizaţiei judeţene, pentru a prezenta proiectele pe care le are în derulare la Câmpulung.

Surpriza noastră, dar nu cea la care nu ne-am fi aşteptat, a fost ca nici măcar unul să nu răspundă la telefon.

Ne-am încercat norocul la liderii partidelor existente în Câmpulung şi doar doi ne-au răspuns la telefon, culmea liderul opoziţiei locale, preşedintele PNL Bogdan David şi preşedintele Partidei Rromilor din Câmpulung Marian Neagoe.

Bogdan David, preşedinte PNL Câmpulung: „Este o zi în care trebuie să lăsăm deoparte disputele politice. Îi doresc, domnului Ţâroiu, să aibă parte de multă linişte şi sănătate. La mulţi ani!”.

 

Marian Neagoe, preşedinte Partida Rromilor Câmpulung: „Îi doresc domnului primar multă sănătate, putere de muncă şi să facă în continuare ceea ce face şi acum, pentru că a început bine. La mulţi ani!”.

În cele din urmă am reuşit să luăm legătura şi cu liderul ALDE Câmpulung, Florin Bivol, care i-a transmis domnului „numai gânduri bune, putere de muncă, sănătate, bucurii şi tot ceea ce îşi doreşte. La mulţi ani!”.

În ceea ce îi priveşte pe liderii PSD Argeş, aceştia nu au în obicei de a răspunde la telefon, fapt pentru care nu am putut să-i oferim primarului Liviu Ţâroiu bucuria de a fi felicitat şi de şefii direcţi ai domniei sale.

ZiarExclusiv.info îi doreşte „Multă sănătate, mai multă transparenţă şi foarte multă putere de muncă. La mulţi ani!”.

Ne cerem scuze dacă la Câmpulung mai există şi alţi lideri de partide, pe care nu i-am contact din motive obiective. Unul dintre motive fiind acela că de ceva vreme tot încercăm să aflăm dacă pe plan local există şi alte formaţiuni politice în afară de PSD (pentru că are primar, viceprimar şi consilieri locali), PNL (pentru că ţine periodic conferinţe de presă şi are aleşi locali), ALDE (pentru că are aleşi locali şi e puţin vizibil în mediul online, deşi puţin mai greu ne-a fost să aflăm numărul de telefon al preşedintelui de organizaţie).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.