Din capitolul „câmpulungenii s-au săturat de cârcăli şi peticeală”, astăzi vă prezentăm un aspect sesizat recent prin care ne este relatat modul în care se face asfaltarea parcărilor.

De parcă peticeala, numită asfaltare a parcărilor nu ar fi îndeajuns, se mai asfaltează pentru ca mai apoi să se facă găuri în noul asfalt, mai apoi reasfaltat.

Adică, aşa cum ne scrie o câmpulungeancă,  „Se vede că şi la capitolul comunicare între instituții, stăm destul de prost. Iată cum se face, că după lungi aşteptări, s-a rezolvat şi problema parcărilor, dar turnând asfalt peste o țeavă de apă, spartă de mai bine de un an. Este mai bine să spargem asfaltul, ca să reparăm avaria. :)) . – “România lucrului bine făcut! ” (…)

Revin cu episodul al doilea , din seria “Ca la noi… la nimenea” :). În urmă cu o lună, se asfalta parcarea, ieri (cum, de altfel , am prevăzut ) au venit de la Edilul să repare avaria; pentru că nu a fost suficient să spargă doar asfaltul din parcare, l-au spart şi pe cel din stradă. Astăzi, la o zi după aşa zisa “reparație” , a început să iasă din nou apă. Vă felicit domnilor! Acum, probabil ați înțeles , de ce fotografiam “evenimentul””.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.