”Câmpulung implică-te!!!” este un nou grup vitual care aduce în prim plan, prin condeiul tânărului Flavian Ciotei, aspecte din municipiul Câmpulung, dar și idei pentru dezvoltarea localității.

Conform descrierii, grupul a fost creat cu scopul de a fi atrași cât mai mulți câmpulungeni care să se implice activ în viața comunității locale prin fapte și diverse inițiative.

”Suntem dintre cei care au înțeles ca neimplicarea în viața socială a Câmpulungului, tăcerea și absenteismul ca forme de delimitare nu ne ajută pe noi, ci pe ei.”, este descrierea făcută grupului de cel creatorul ei, câmpulungeanul Flavian Ciotei.

La finalul săptămânii trecute, câmpulungeanul a postat mai multe fotografii din zona centrală a municipiului Câmpulung, făcute (cel mai probabil) în timp ce dorea să facă o plimbare de weekend.

”Bună dimineața!!!

Așa arată în realitate Câmpulungul: câini fără stăpâni, mizerie, spații publice insalubre, infrastructura rutieră la pământ, trotuare și rigole nemăturate de luni bune… așa vor edilii noștri să facă turism în Câmpulung!!!

Să aveți o cu zâmbete!!!”, a scris Flavian Ciotei ca descriere a galeriei foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.