Mulțumiri!

Este momentul să mulțumim tuturor câmpulungenilor ce au făcut câștigătoare, prin semnăturile lor, candidatura noului partid – Alianța pentru Unirea Românilor – AUR , la alegerile locale din septembrie 2020. Mulțumim comisiei, ce cu răbdare, a validat dosarul nostru cu următorii candidați:
Primar: Anca Mihaela Coșa – 46 ani, manager general, arhitect diplomat, președinte ONG Corabia cu Arhitectură
Consilieri:
Mihai Gheorghe Rădulescu – 69 ani, pensionar, specialist ADP, tehnician arhitect
Cristina Ionela Stănescu – 42 ani, antreprenor Centrul Convivial, specialist protecția mediului
Elena Liliana Georgescu – 43 ani, operator procesare date BIA, tehnician transporturi
Virgil Paraschiv – 59 ani, inginer, bun cunoscător al cartierului Mărcuși
Daniela Duca – 49 ani, profesor învățământ primar, specialist sociopsihopedagogie
Constantin Popa – 72 ani, pensionar, profesor maistru
Carmen Daniela Diaconu – 56 ani, operator date IT, economist
Militând pentru unirea românilor, implicit pentru unirea câmpulungenilor, lista candidaților noștri lasă loc și altor partide să participe în cadrul Consiliului Local al municipiului Câmpulung, asigurând, prin acest număr, reușita câștigării funcției de primar.
Alianța pentru Unirea Românilor își propune să fie rezultatul unificării forțelor românești care urmăresc să servească interesele poporului român.
Alianța pentru Unirea Românilor este alcătuită din vorbitori de limba română atât din interiorul, cât și din afara granițelor actuale ale țării. Credem că viitorul nostru ca civilizație depinde de o nouă abordare față de românii din afara granițelor. Nu putem și nu trebuie să vorbim de țară și de diaspora. Există o singură Românie, iar definiția ei primă, o constituie oamenii, limba, cultura, tradiția și trecutul istoric pe care îl împărtășim.
Proiectul nostru de țară e același ca acum 100 de ani, e același ca acum 500 de ani: Reîntregirea. Unitatea teritorială, unitatea națională, respectarea drepturilor fiecărui cetățean, indiferent de etnie, religie, orientare, statut economic. Libertatea. Pentru aceasta suntem, noi românii, pentru aceasta am fost întotdeauna: pentru libertate și unitate.
Doar uniți, putem construi o țară mai bună pentru cei ce urmează. Unionismul începe cu înțelegerea și respectul pe care ni le acordăm unul altuia, indiferent de opinii politice sau religioase și continuă cu o mai strânsă cooperare la nivel regional. Moldoveni, ardeleni, olteni, munteni, bănățeni – suntem toți români și europeni. Reîntregirea pașnică și democratică a țării nu poate reuși decât în parametrii acestei unități naționale de gândire și simțire.”, este mesajul pe care-l transmite câmpulungenilor arhitectul Anca Mihaela Coşa – candidat din partea AUR la funcţia de primar al municipiului Câmpulung.

COMANDAT DE PARTIDUL ALIANŢA PENTRU UNIREA ROMÂNILOR (AUR) – MFC 21200352 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.