Primăria Câmpulung doreşte să demareze un nou proiect de reabilitare al unor străzi centrale, respectiv străzile ce încadrează Bulevardul „Pardon”.

Proiectul „Reabilitare strada Negru Vodă şi strada Republicii de Ia intersecţia cu strada Poenaru Bordea până la intersecţia cu strada Petre Zamfirescu, în Municipiul Câmpulung” este un proiect ce vizează, cel puţin în documentaţii, modernizarea infrastructurii rutiere, a reţelei de alimentare cu apă şi a reţelei electrice, dar nu şi modernizarea reţelei de canalizare.

„Proiectul începe de la intersecţia străzilor Republicii cu Petre Zamfirescu şi strada Negru Vodă cu strada Mihai Eminescu şi se sfârşeşte la intersecţia străzii Negru Vodă cu strada Poenaru Bordea.

Obiectul acestui proiect este modernizarea infrastructurii rutiere, a reţelei de alimentare cu apă şi a reţelei electrice.

Trotuarele se vor realiza cu următorul sistem rutier:

– 3 cm pavaj ornamental;

– 5 cm nisip;

Sistemul rutier este următorul:

– 4 cm mixtură asfaltică stabilizată tip MAS 16;

– 6 cm binder de criblură tip BAD 22.4;

– Frezare straturi asfaltice min. 10 cm.

Se propune păstrarea, adiacent pastilei centrale, de o parte şi de alta, a două fluxuri de circulaţie auto de lăţime 3,50 m, unul pentru strada Negru Vodă, cu păstrarea sensului spre nord şi celălalt pentru strada Republicii, cu păstrarea sensului spre sud.

Celelalte benzi carosabile, de lângă trotuarele din părţile laterale ale bulevardului pietonal, folosite astăzi pentru parcare, vor fi repavate cu piatră naturala

Prin acest proiect se va realiza infrastructura necesară pentru trecerea în subteran a instalaţiilor de telefonie, cablu TV şi date pe ambele părţi ale bulevardului.

Urmare a întocmirii documentaţiei tehnico-economice în faza DALI Reabilitare strada Negru Vodă şi strada Republicii de la intersecţia cu strada Poenaru Bordea până la intersecţia cu strada Petre Zamfirescu, în Municipiul Câmpulung, în conformitate cu prevederile HG 907/2016, supunem spre analiză şi aprobare principalii indicatori tehnico – economici aferenţi investiţiei, soluţia de execuţie aleasă de proiectant, fiind soluţia nr. 1:

Principalii indicatori tehnico – economici ai investiţiei „Reabilitare strada Negru Vodă şi strada Republicii de la intersecţia cu strada Poenaru Bordea până la intersecţia cu strada Petre Zamfirescu, în Municipiul Câmpulung” :

  • Valoarea totală a obiectivului de investiţii, în conformitate cu devizul general este:

Total valoare deviz general al lucrării este de 6,340,141.12 lei la care se adaugă 1.192.187,22 lei (TVA) rezultând 7.532.328,34 lei (inclusiv TVA)

din care C+M: 5.406.502,41 lei la care se adaugă 1.027.235,46 lei (TVA) rezultând 6.433.737,86 lei (inclusiv TVA)

  • Durata de realizare a investiţiei – 24 luni.”, se arată în proiectul de hotărâre pus în atenţia aleşilor locali pentru astăzi, 19 noiembrie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.