După 30 de ani, Gabriela şi Gabriel Iliescu au decis ca povestea Centrului Medical PARGA SAT să fie continuată de doi tineri frumoși și ambițioși

Andreea şi Daniel Eftimie au pus bazele uneia dintre cele mai moderne clinici stomatologice din județul Argeș – Clinica Dentară Dr. Eftimie, iar acum și-au extins activitatea preluând pachetul majoritar al Centrului Medical Parga Sat de la dr. Victoria Gabriela Iliescu și ing. Gabriel Iliescu.

Transferul a fost făcut sâmbătă, 4 Martie 2023, la aniversarea împlinirii a 30 de ani de activitate medicală  a Centrului Medical Parga Sat. Eveniment ce a avut loc într-o locație aparte, cu tradiție pentru Câmpulung, la Restaurantul Ciobănaşu’.

Gabriela şi Gabriel Iliescu, au fost pionerii medicinei private din Câmpulung

Sărbătorim 30 de ani de activitate neîntreruptă a societăţii Pargasat, un nume deja cunoscut în peisajul muscelean, o vârstă venerabilă cu care puține firme se pot mândri. Meritul decisiv al înființării firmei a fost al soţiei, doctor Gabriela Victoria Iliescu. Contează mult să ai o soţie bună. Ea este omul cu care am împărţit totul de peste 41 de ani şi care, pe lângă activitatea de specialitate, cu tact, diplomaţie, interes şi bunăvoinţă, a fost prezentă în viaţa firmei şi în luarea deciziilor, de la început, până în prezent. Am făcut totul cu gândul şi inima la băiatul nostru, Radu George Iliescu, căruia trebuia să-i asigurăm condiţii de dezvoltare şi un confort economic pentru educaţie, formare și start în viaţă şi care, prin evoluţia sa, ne-a adus numai satisfacţii şi bucurii. Cu muncă, pasiune, dăruire, riscuri, greutăţi şi piedici, credite şi ipoteci, am urcat încet, dar constant. Am fost preocupaţi numai de activitatea noastră, aşa încât lăsăm celor care ne iau locul ceva durabil: o firmă şi un brand respectat, cu dotări corespunzătoare şi pacienţi ataşaţi, pentru care s-a creat o gamă largă de servicii cu specialităţi medicale.”, a precizat Gabriel Iliescu.

Daniel Ştefan Eftimie, proprietarul Clinicii Dentare Dr. Eftimie, a preluat majoritatea actiunilor societății Parga Sat „Pentru mine, Parga Sat a fost întotdeauna un reper în serviciile medicale din Câmpulung. Pot spune că am crescut împreună cu Parga Sat. Este o onoare să fac parte, astăzi, din această echipă şi să contribui mai departe, printr-un suflu nou, la dezvoltarea clinicii. Din punctul meu de vedere, vă asigur că voi face tot posibilul să ţinem pasul cu tehnologia de ultimă generaţie, cu toate inovațiile din domeniul medicinii, cu permanenta dezvoltare a clinicii şi, totodată, atragerea de medici dedicaţi şi excelenți din diverse specialități. Acesta a fost scopul meu, din momentul în care am făcut parteneriatul între Centrul Medical Dr. Eftimie şi Centrul Medical Parga Sat – de a reuşi să compensăm lipsurile din sistemul medical de stat şi să asigurăm servicii medicale de top în Câmpulung, pentru a nu mai necesita deplasarea pacienţilor în oraşe mai mari. Din acel moment, ne-am axat pe dezvoltarea de colaborări noi cu medici locali şi din alte zone, deservind mai multe specialități, venind astfel în sprijinul câmpulungenilor şi reunind majoritatea specialităţilor şi serviciilor medicale într-un singur loc, la Centrul Medical Pargasat. În acest moment, reuşim să deservim peste 30 de specialităţi medicale, precum: Cardiologie, Urologie, ORL, Ginecologie, Nefrologie, Ortopedie, Hematologie, Neurochirurgie şi multe altele. Doar în acest an am reuşit să modernizăm clinica prin mai multe noutăți: un nou punct de lucru ultramodern, dotat cu cinci cabinete medicale; Laboratorul de Analize modernizat; aparatură medicală şi de laborator de ultimă generaţie; cel mai performant ecograf bazat pe o platformă tehnologică nouă; un ecograf polivalent care deserveşte majoritatea specializărilor: ecografie abdominală, urologie, cardiologie, ginecologie, endocrinologie; o linie de video-endoscopie intervenţională de la Pentax pentru endoscopie şi colonoscopie; cabinet de oftalmologie dotat la standarde europene; videocolposcop full-digital pentru cabinetul de ginecologie; aparat pentru analize hematologice de înaltă rezoluţie şi fidelitate. Nu ne vom opri aici. Toate acestea vor fi posibile atât prin finanțare privată, dar şi prin accesarea fondurilor europene. Aşa cum am reuşit pentru Clinica Dentară Dr. Eftimie.”, a declarat dr. Daniel Eftimie.

Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie (TBC), ec. lonela Costinela Tudor, le-a înmânat diplome de excelenţă atât noii echipe manageriale a Parga Sat, formată din medicii Andreea şi Daniel Eftimie, cât fondatorilor centrului medical dr. Gabriela Victoria Iliescu şi ing. Gabriel Iliescu.

Familia Iliescu a mai menționat și faptul că în continuare vor rămâne cu partea şi contribuția lor în cadrul Parga Sat, fiind și un sprijin real pentru noii manageri.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.