Anca Coșa vrea la primărie să salveze Kretzulescu!

Pe zi ce trece mai apare câte unreceived_1140073006037147 candidat pentru fotoliul de primar al Câmpulungului. Ultima persoană care și-a exprimat dorința de a deveni primarul municipiului fiind fostul arhitect şef al primăriei Câmpulung, Anca Coșa. Aceasta a apărut în cadrul unei emisiuni difuzată de o televiziune locală, unde a declarat că va candida pentru funcția de primar la Câmpulung.

În ultima perioadă arhitectul Anca Coșa a apărut destul de des în spațiul public arătându-se destul de interesată de istoria și arhitectura municipiului.  Anca Coșa a afirmat faptul că datorită ei a existat proiectul Kretzulescu, care a fost făcut ca la carte, dar că autoritățile locale care au condus primăria, adică managerul de proiect Călin Andrei a avut grijă să îl facă praf. Ea, subliniind că își dorește să câștige funcția de primar, tocmai ca să pună pe picioare ce a început.

Interesant fiind faptul că a început strângerea de semnături pentru candidatură în ziua de 8 Martie la un local din Câmpulung,  unde a luat microfonul formației cu scopul de a susține o cuvântare cu scop electoral, însă nu a fost primită cum s-ar fi așteptat de doamnele și domnișoarele ieșite la distracției nu la o întrunire cu iz propagandistic.

2 COMENTARII

  1. ar prinde bine un arhitect orasului.Cladirile frumoase,cu arhitectura deosebita,sunt ruine.Se distruge istoria si arhitectura orasului.

  2. Te felicit pentru curajul ce te caracterizeaza. Ar fi bine sa devii primarita municipiului Câmpulung,dar ca independent si femeie nu stiu ce sanse ai avea . Poate consilier ca arhitect si tot este bine….
    ÎȚI UREZ BAFTĂ! TOT ÎNAINTE…..
    Anca Bascacov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.