Alooo, DSP şi OPC! „Sănătatea consumatorilor e pusă în pericol!” – Topping Pizza mucegăit la Kaufland Câmpulung!

„Alooo, DSP şi OPC!!! Sănătatea consumatorilor e pusă în pericol de Kaufland Câmpulung!”, aşa îşi începekaufland-6 un cititor scurta povestire despre ceea ce are la vânzare supermarketul Kaufland Câmpulung.

„Vineri seară mergând la cumpărături în Kaufland Câmpulung am dorit să iau şi nişte caşcaval sau brânză pentru a le face copiilor pizza acasă. Însă, stupoare, unul dintre produse, care nicidecum nu era scumpa brânză cu mucegai, avea mucegai sută la sută natural. Este vorba de produsul din fotografiile ataşate, un topping de pizza mucegăit. Chiar plin de mucegai! L-aş fi cumpărat doar ca să-l ofer directorilor de la Kaufland pentru a-l mânca în faţa mea.”, ne-a precizat cititorul.

Mai multe comentarii nu vom face nici noi, în condiţiile în care fotografiile sunt destul de relevante, fiind foarte vizibil mucegaiul din produs. De asemenea se poate observa şi diferenţa dintre calitatea a două pachete din acelaşi produs. Culmea că în termen de valabilitate, posibil ţinut în condiţii improprii.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.