Aflaţi unde se răsfaţă-n Câmpulung VIP-urile naţionale!

Din ce în ce mai multe nume sonore pe scena artistică şi politică naţională au început săTudor Turcu 2 aleagă municipiul Câmpulung ca refugiu pentru odihnă şi relaxare.

Totul, pentru că Pensiunea & SPA Un Băiat şi o Fată din Câmpulung, proprietatea Florinei Vuţei, a ajuns oaza de linişte şi relaxare pentru VIP-urile naţionale.

Cunoscutul interpret Tudor Turcu a fost recent la Câmpulung unde s-a răsfăţat timp de câteva ore la SPA-ul UBF, postând pe profilul său de Faceebok mai multe fotografii cu textul „relaxare completă la Câmpulung Muscel”.

Tudor Turcu nu este singurul VIP ajuns la Câmpulung pentru a se „ascunde” în oaza de linişte şi relaxare de pe strada Lascăr Catargiu, unde se poate beneficia de timp îndelungat petrecut în jacuzzi, de saună, masaj şi duşuri emoţionale sau Vichy. Adevărate ritualuri ce conținTudor Turcu 1 arome organice delicioase de cacao, scorțișoară, anason, citrice, mentă și masaje cu uleiuri 100 % naturale.

Centrul SPA, deţinut de Un Băiat şi o Fată, pe lângă cofetăriile, restaurantele şi pensiunea cu acelaşi nume, devenit în ultima vreme un loc căutat de artişti, politicieni şi oameni de afaceri nu numai pentru serviciile sale, dar şi pentru dulciurile pregătite pentru ca răsfăţul VIP-urilor să fie unul complet şi de neuitat.

Foto sursa Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.