Corvin Dascălu are închiriată în Grădina Publică „Merci” doar o infimă suprafaţă unde, scriptic, îşi parchează carturile pe care le închiriază copiilor fără nici un fel de document justificativ în faţa inspectorilor Antifraudă. Cu alte cuvinte, la Câmpulung, primarul, fără girul consilierilor, face afaceri, chiar şi „la negru”, cu domeniul public central, încurajând totodată şi evaziune fiscală din profitul carturilor ale căror roţi nu prea stau „pe dreapta”.

Considerăm că prea multe cuvinte sunt de prisos, în condiţiile în care miercuri seară au aflat şi consilierii municipali cum, cu îngăduinţa primarului, este folosită Grădina Publică „Merci” în favoarea desfăşurării unei activităţi la limita legalităţii. Totul sub scuza puerilă că e vorba de … copii.

Domnule primar,

Copiii au nevoie de spaţii de joacă umbrite şi sigure (nu făcute la preţuri astronomice de firmele din curtea PSD). Copiii au nevoie de trotuare fără gropi, de posibilitatea desfăşurării unor activităţi extraşcolare fără a le fi golite buzunarele părinţilor. Au nevoie de un mediu curat, de un aer curat şi de … exemplu pozitiv!

Vă spunem noi! Copiii n-au nevoie de a fi paravan pentru a prospera afacerile apropiaţilor dumneavoastră! Nu au nevoie de un exemplu negativ şi un limbaj total neadecvat venit din partea domnului Dascălu şi a angajaţilor domniei sale şi nici de apucăturile de maidan ale acestora.

Dacă aţi fi şi un primar al copiilor aţi avea în vedere amenajarea unor spaţii unde copiii să poată folosi biciclete, role, carturi, etc. Le-aţi amenaja parcurile şi spaţiile de joacă într-un mod adecvat (cu gazon sintetic, nu pietriş)…. Pe scurt: Le-aţi asigura o copilărie fericită într-un mediu decent, ca să nu spunem normal!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.