Zăpada de astăzi a fost anunțată încă de ieri de ”zurgălăii” social – democrați câmpulungeni, care strigau pe străzi că sunt în căutare de simpatizanți PSD.

”Colindătorii” politici caută să strângă cât mai mulți membri pentru organizația condusă, încă, interimar de către deputatul Simona Bucura Oprescu, dat fiind și faptul că în perioada următoare urmează să aibă loc alegeri și-n cadrul PSD Câmpulung.

Foarte clar este că social – democrații câmpulungeni caută să-și mărească numărul, fapt pentru care și-a scos oamenii în teren pentru a atrage cât mai mulți membri sau măcar simpatizanți. Și cum orice muncă presupune și un minim de efort, social – democrații cu normă în a produce noi membri de partid au și lecția învățată. În încercarea de a-i atrage pe nehotărâți sau pe apolitici se aduc în actualitate povești din Guvernul Boc sau se trece la mărturisiri lacrimogene cum că din cauza lipsei PSD de la conducerea Câmpulungului nu sunt medici în spital, iar copiii trebuie tratați la Pitești.

Rămâne de văzut bilanțul final, care o să fie anunțat cu siguranță într-o viitoare conferință a PSD Câmpulung. Deși, ”colindătorii” aveau numai cuvinte ”de laudă” la adresa actualei conduceri a municipiului Câmpulung, dar nu și atuuri privind avantajul de a fi membru al PSD. Pentru că bine se cunoaște că nu puțini sunt cei ce au ales să intre într-un partid sau să sprijine din umbră o anumită formațiune politică pentru a obține un loc de muncă, o funcție la stat sau, nu în ultimul rând, pentru a face unele afaceri cu instituțiile statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.