A-nceput lupta politică! Liberalul Bogdan David favoritul câmpulungenilor la fotoliul de primar 2016

Febră şi frisoane în rândul politicienilor câmpulungeni privind mult prea David si Taroiuapropiatele alegeri locale, în condiţiile în care în sediile organizaţiilor de partid toate uşile stau ferecate, dar geamurile sunt larg deschise făcându-se curent. Aşa au ajuns şi politicienii să fie permanent gripaţi, iar în cazul în care sunt întrebaţi despre viitorii candidaţi să o dea în tuse seacă.
Ultimul sondaj, dintr-o lungă serie, de sondaje interne în încercarea de a se stabili candidaţii cu notorietate la alegător, îl clasează ca favorit al alegerilor locale 2016, pentru primăria Câmpulung, pe liberalul Bogdan David.
La diferenţă considerabilă, pe cel de-al doilea loc, se regăseşte Liviu Ţâroiu, favorit al PSD pentru lupta la fotoliul de primar la municipiului. Pe locul al treilea situându-se alţi doi posibili candidaţi, Sergiu Cicu (ALDE) şi Aurelian Banu, încă fără coloratură politică, fiind urmaţi la mică diferenţă de Cristi Creţu, actual liberal, însă curtat şi de alte formaţiuni politice.
Nici chiar Liviu Ţâroiu nu este bătut în cuie, nefiind oficial candidatul social – democraţilor, pe lista celor ce şi-ar dori să intre-n campania electorală pe poziţia de lider fiind şi actualul parlamentar Gheorghe Marin, directorul de la Club Sportiv Muscel Mărgărin Blidaru și consilierul local Nicolae Dumitrescu.
În acelaşi timp, din urmă pare să vină PAM, partidul regional al lui Mircea Andrei, care în funcţie de omul ales pentru a candida la primăria Câmpulung să aibă mari şanse de a  duce pe locurile din coada listei un partid istoric, aşa cum este PSD.
Acum, mai contează enorm şi alianţele tacite ce se vor face pentru câştigarea Consiliului Judeţean Argeş, dar şi candidaţii şi modul în care se va desfăşura campania electorală, dat fiind că alegătorii nu mai cred în promisiuni şi nici nu mai au încredere în nimeni, oricât de integru, încrezător şi zâmbitor ar fi candidatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.