Pentru a doua oară în ultimul timp, câmpulungeanul Florin Bivol, din calitatea sa de simplu cetăţean, ci nu din cea a liderului ALDE Câmpulung, trage un semnal de alarmă vizavi de situaţia unei noi gropi de gunoi formată sub „podul de la Gardă”.

După o serie de filmuleţe surprinse pe o cameră video din respectiva zonă, Florin Bivol, a postat noi fotografii însoţite de un comentariu extrem de scurt, dar dureros „Din păcate, gunoiul se adună în continuare sub podul de la Gardă (Şoseaua Brașovului, Câmpulung ), sub privirile nepăsătoare ale autorităților!”.

Oamenii din zonă spun că nu este vorba numai de gunoiul dus de locuitori din împrejurimi.

„Vin şi de la Valea Mare Pravăţ cu căruţele şi aduc gunoi aici.”, ne-a precizat o femeie.

Realitatea fiind aceea că pe zi ce trece, pe lângă crengi şi frunze au început să apară şi resturi menajere, deşeuri din construcţii, haine vechi şi multe alte gunoaie ce în mod normale ar trebui să fie ridicate, contra cost, de către operatorul de salubritate. Mai ales că şi la Câmpulung a fost impusă taxa specială de colectare, transport şi depozitare gunoi menajer, pe care sunt obligaţi să o plătească chiar şi cei ce deţin o locuinţă goală sau cei care nu au beneficiat de serviciile firmei de salubritate.

Şi, totuşi, în condiţiile în care există şi sancţiuni usturătoare, mai există persoane ce aleg să îşi arunce gunoaiele sub… pod sau, în cazul celor de la comune, să parcurgă kilometri întregi pentru a le abandona la Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.