În data de 20 aprilie 2017, la Câmpulung va avea loc Conferinţa Internaţională de încheiere a proiectului „Circular Economy from North to South Europe 2020 – CENSE”, organizată de Asociaţia Comunitatea Montană Iezer Muscel, în Sala Mare a Primăriei municipiului, începând cu ora 09.30.

Proiectul CENSE este finanţat în cadrul Programului „Europa pentru Cetăţeni 2014 – 2020”, iar Asociaţia Comunitatea Montană Iezer Muscel are calitatea de partener, alături de Local Councils’ Association ( Malta), Municipality of Varazdin (Croatia), SVIMED (Italia), EGTC EFXINI POLI (Grecia), Gemeente Peel en Maas (Olanda), Unione dei Comuni Valle degli Iblei (Italia), VAXJO KOMMUN (Suedia), Macken Växjö Ekonomisk Förening (Suedia).

„Scopul proiectului este crearea unei reţele de oraşe în tranziţie către o economie circulară, care abordează provocările legate de propriul lor model de creştere economică, orientat pe o durabilitate a mediului şi subliniind conceptul de reutilizare, ca o viziune europeană comună de dezvoltare viitoare.

 În cadrul evenimentului internaţional vor fi prezentate rezultatele proiectului, planul de acțiune al orașelor în tranziție spre o creștere durabilă și o economie circulară.

La conferinţă vor participa 35 de delegaţi din 8 ţări, respectiv toate ţările partenere în proiect, precum şi specialişti din Serbia, Suedia şi Croaţia în problemele abordate în cadrul proiectului. Participanţii la conferinţă vor avea ocazia de a-şi  împărtăşi experienţele, de a aduce unghiuri de abordare diferite, de a propune viziuni noi, de a stabili colaborări şi de a începe noi proiecte în comun.” Precizează preşedintele Asociaţiei Comunitatea Montană Iezer Muscel, Leonard Soare.

Este de subliniat că la Conferinţă pot participa nu numai persoanele invitate, ci şi toţi cei ce sunt interesaţi de subiect şi de dezvoltarea municipiului şi-a zonei Muscel.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.