74 de piloți, inclusiv din Argeș, s-au înscris la startul celei de a V-a etape din Campionatul Național de Viteză în Coastă. De asemenea, vor fi și mașini de securitate, la volanul cărora se vor afla însă piloți pregătiți în orice moment să ridice adrenalina la cote maxime prin spectacolul pe care îl oferă publicului, precum campionul național de raliuri Valentin Porcișteanu și spectaculosul Alexandru Gorgan (CHELU).

Trofeul Câmpulung Muscel 2022 se anunță unul în care lupta pentru titlu între Emil Ghinea și liderul la zi, Octavian Ciovică, va fi mai acerbă ca niciodată.

La etapa de la Câmpulung marcăm și revenirea sextuplul campion național absolut de raliu, Simone Tempestini, în circuitul de Viteză în Coastă, dar și a multiplului campion de box și raliu Mihai Leu, care revine pe traseul Lerești-Voina după etapa de Super Rally de la Craiova!

Aurelian Andronache, Andrei Mitrașcă, Valentin Dobre, Emil Ghinea sau Costel Cășuneanu sunt alți piloți cunoscuți care vor concura în acest weekend în Argeș, la volanul unor bolizi extrem de puternici. Nu vor lipsi nici mașinile electrice și frumoasele mașini de epocă!
Lista completă a piloților înscriși o puteți regăsi pe pagina de Facebook Trofeul Câmpulung Muscel.
Vă reamintim că circulația autoturismelor va fi restricționată pe DJ 734 Voinești- Lerești-Voina, în sectorul cuprins între km 8 și 13+ 800 astfel:
– Sâmbătă, 17 Septembrie, între orele 07.30 și 19.00
– Duminică, 18 septembrie, între orele 07.30 și 17.00
Circulația va putea fi reluată doar pentru situații de urgență.

Brothers Motor Sport organizează sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Câmpulung și Consiliul Județean Argeș, în zilele de 17 și 18 septembrie 2022, etapa a V-a din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă – Trofeul Câmpulung Muscel 2022, ediția a XI-a.

Spectacol şi adrenalină la cote maxime la Câmpulung Muscel!

Str. Constantin Brâncoveanu nr. 25

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.