68 de locuri de muncă vacante pentru miile de șomeri musceleni, din care trei posturi de stat… la stat și un post de lucrător la stat

Pentru miile de musceleni ce își caută un loc de muncă Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă a ALOFM Campulung (4)
municipiului Câmpulung anunță un număr de 68 de locuri de muncă vacante.

50 dintre posturile vacante sunt la o firmă privată din municipiul Câmpuloung, care caută câte 10: zugravi, zidari, electricieni, lăcătuși mecanici, muncitori necalificați.

Două posturi vacante sunt în cadrul Spitalului municipal Câmpulung, precum cele de economist și consilier juridic, posturi pentru care dosarele de înscriere la concurs au fost depuse până în data de 08 martie 2016.

De asemenea, un post vacant există și în primăria Câmpulung pentru inspector – clasa I, gradul profesional superior – Compartimentul Evidenta Persoanelor, din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor al municipiului Câmpulung.

Pentru acest post, cei interesați trebuie să aibă:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentat;
    • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 9 ani;
    • cunoștințe operare PC – nivel mediu ;Lista locuri munca vacante AJOFM pentru Campulung Muscel
    • conduită morală bună, spirit de inițiativă, abilități de a lucra în echipă, aptitudini de analiză, planificare, disponibilitate la schimbare, eficiență, echilibru emoțional, flexibilitate în gândire, rezistență la stres, adaptabilitate, fermitate, puternică atitudine etică și integritate.

 Datele de organizare a examenului :

– data până la care se depun dosarele: 06.04.2016, ora 15.00;
– data afișării selecției dosarelor de examen : 07.04.2016 – 13.04.2016;
– proba scrisă – în data de : 18.04.2016, ora 10.30;
– proba interviu – în data de 22.04.2016, ora 11.00.

De precizat că al patrulea post vacant într-o instituție a statului este acela de îngrijitor curățenie la Liceul Tehnologic „Victor Slăvescu” din comuna Rucăr.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.