26 locuri de parcare în locul unor bălării istorice

Fostul Amfiteatru de Vară din spatele Casei de Cultură „Tudor Muşatescu” din Câmpulung CCTM (6)Muscel, a reintrat în atenţia aleşilor municipali.

De subliniat fiind că şi clădirea principalei instituţii de cultură câmpulungeană este, actual, o ruină de patrimoniu cu statut de „zonă protejată”. O clădire ce în urmă cu mulţi ani a intrat pe mâna Ministerului Culturii pentru a fi reabilitată, însă mai mult a fost demolată.

Acum, Amfiteatrul de Vară, de fapt întreaga zonă din spatele Casei de Cultură „Tudor  Muşatescu”, pe scurt terenul viran, plin de bălării, se doreşte a fi transformat în parcare.

Astfel că, primarul municipiului Liviu Ţâroiu a propus Consiliului Local aprobarea CCTM (3) indicatorilor tehnico – economicei ai Studiului de Fezabilitate „Desfiinţare Amfiteatrul de Vară, amenajare parcare” prevăzuţi într-o anexă ce cuprinde valoarea investiţiei şi durata de realizare. La comanda beneficiarului primăriei Câmpulung a fost întocmit un Studiu de Fezabilitate şi un  Proiect Tehnic prin care s-a analizat, din punct de vedere tehnic, soluţia demolării Amfiteatrului de Vară şi amenajarea unei parcări cu pavele rutiere,  pe amplasamentul rămas după demolare.

  1. Valoarea totală a investiţiei, fără TVA, este de 194.467,52 lei.
  2. Durata de realizare: 60 zile;CCTM (6)
  3. Capacităţi (în unităţi fizice):

Suprafaţă parcare auto – 506,76 mp

Număr locuri de parcare auto – 26 locuri

Suprafaţa spaţiu verde – 201,56 mp.

 

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.