Prin HCL nr. 125/10.09.2018, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru realizarea obiectivului de investiţii „Bloc locuinte sociale – 50 apartamente, în Municipiul Câmpulung.

Conform prevederilor Legii nr. 273/2006, modificată şi completată, „cheltuielile pentru investiții publice şi alte cheltuieli de investiții finanţate din fonduri publice locale se cuprind în proiectele de buget, în baza programului de investiții publice al fiecărei unități administrativ-teritoriale, întocmit de ordonatorii principali de credite, care se prezintă şi în secțiunea de dezvoltare, ca anexă la bugetul inițial şi, respectiv, rectificat, şi se aprobă de autoritățile deliberative”.

Investiţia are o valoare estimată de 17.484.718 lei, fără TVA, valoare pe care bugetul local nu o poate susţine în totalitate, s-a identificat ca sursă de cofinanţare M.D.RAP, în cadrul programului de construcţii de locuinţe sociale conform Legii nr. 114/1996.

Prin acest program se finanţează numai capitolul 4 – cheltuieli pentru investiţia de bază – din devizul general şi capitolul 5.1.1- lucrări de construcţii şi instalaţii aferente organizării de şantier, în valoare totală de 13.848.928 lei, fără TVA. Diferenţa de valoare din devizul general, adică 3.635.790 lei fără TVA trebuie finanţată din bugetul local al municipiului Câmpulung. Perioada de realizare a investiţiei, conform Studiului de Fezabilitate, este de doi ani.

Proiectul de hotărâre privind cofinanţarea investiţiei va fi supus aprobării în şedinţa ordinară pe luna martie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.