La finele anului trecut pe lista debitorilor la bugetul local câmpulungean se regăseau un  număr de 34 firme câmpulungene cu datorii mai mari de 1000 de lei.

La ora actuală, potrivit celor declarate în ultima şedinţă a Consiliului Local, circa 150 de agenţi economici din municipiul Câmpulung nu şi-au plătit impozitele şi taxele adunând o datorie de aproape 800 de mii de lei la bugetul local.

Printre cei mai mari datornici la primărie se află proprietarul fostului Grulen, firma Greton Granit Ve Prekast Malzemeleri Sanayi Veticaret As Fr SRL, care la finele anului 2016  însuma o datorie de 337.223 lei, din care numai majorările şi penalităţile se ridicau la suma de 135.080 lei.

La ultima întâlnire în plen, consilierii locali şi-au dat votul pentru acordarea unui aviz de principiu privind o schemă de ajutor de minimis reprezentând scutirea de plata majorărilor de întârziere şi penalităţilor aferente obligatiilor bugetare constând în impozite şi taxe locale, redevenţe, chirii şi alte obligaţii de plată datorate bugetului local de către persoanele fizice autorizate, persoane juridice, intreprinderi individuale şi asociatii familiale care au calitatea de contribuabili ai bugetului local al municipiului Câmpulung.

Scutirile se vor face în baza întocmirii unei documentaţii şi numai în cazul în care se sting datoriile, la zi, către bugetul local.

În foto vă prezentăm lista datornicilor la bugetul local la finele anului 2016, dat fiind că nu a fost actualizată!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.