După doi ani de pauză cauzată de pandemie, ieri, 18 iulie 2022, în amfiteatrul Colegiului Național Pedagogic ”Carol I” a avut loc deschiderea oficială a celei de-a XII-a ediții a Taberei de Matematică ”Lions”, organizată de Lions Club „Negru Vodă” Câmpulung și profesorul Ion Cicu – redactor la Gazeta Matematică și viitoriolimpici.ro.

La această ediție a taberei participă 11 elevi din toate colțurile țării, unii dintre cei mai buni ”vorbitori” ai unicei limbi internaționale – Matematica.

Atât gazdele – Colegiul Național Pedagogic ”Carol I”, cât și organizatorii, alături de tineri din LEO Leolution Câmpulung și Lions Amaluna Campus Club din București, au pregătit mai multe surprize pentru micii matematicieni.

”Revenirea la Câmpulung este un lucru deosebit pentru mine. Spre la sfârșitul acestei tabere, copiii care au venit aici cu speranțe și cu dorința de a învăța ceva interesant la matematică, această dorință a lor să fie satisfăcută. Le doresc copiilor o ședere cât mai plăcută la Câmpulung.”, a precizat profesorul coordonator Ion Cicu.

”Ne străduim să le arătăm Câmpulungul, să le arătăm îmrejurimile, să le arătăm istoria orașului, pentru ca atunci când merg acasă să știe că există și acest oraș. Nu vor face numai matematică. Copiii se vor și plimba prin Câmpulung și împrejurimi.”, a declarat și repreznetantul Lions Club Dan Șain.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.