„1 Decembrie este ziua noastră, a tuturor celor care gândim şi simţim româneşte. În această zi specială, să celebrăm trecutul şi să privim cu optimism spre viitor. Aniversarea Marii Uniri este despre libertate, despre cum se poate îndeplini un ideal, dacă toate energiile unei naţiuni sunt puse în slujba unui ţel comun. Semnificaţia acestei zile să ne fie permanent o sursă de inspiraţie pentru a construi o ţară, demnă şi unită în jurul unor proiecte majore. Aducem un omagiu predecesorilor care au slujit cu cinste şi devotament naţiunea română, făcând posibilă împlinirea acestui ţel. LA MULŢI ANI!”, este mesajul pe care primarul municipiului Câmpulung, Ioan Liviu Ţâroiu, îl transmite tuturor câmpulungenilor cu prilejul Zilei de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României.

De asemenea, vineri, 1 Decembrie 2017, manifestările dedicate Sărbătorii Naţionale se vor  desfăşura în baza unui program stabilit de conducerea municipalităţii:

         Ora 10.30 –  Depuneri de coroane  –  Piaţa Jurământului

         Ora 11.30 –  parada militară în Piaţa Primăriei

Totodată, începând cu orele 12.00, câmpulungenii sunt invitaţi în Piaţa Primăriei pentru a sărbători împreună Ziua Naţională socializând la un ceai fierbinte, o ţuică fiartă şi o porţie de fasole boabe tradiţională cu sau fără cârnaţi.

Galerie foto 1 decembrie – anii anteriori!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.