Atenţie la promoţiile din supermarketuri! Câmpulungeni „fripţi” la casa de marcat

Casa de marcatUn câmpulungean ne-a relatat modul în care clienţii unui supermarket, respectiv Billa, pot fi păcăliţi dacă nu verifică bonul de casă înainte de ieşirea din magazin.
„Am luat două caserole de ardei iute, la 1,99 lei una. După ce am plătit am văzut pe bon că am două caserole de ardei capia la 3,99 lei caserola, fără să fi luat ardei capia, ci doar două caserole de ardei iute, care împreună ar fi costat 3,98 lei. M-am întors la casă şi problema s-a rezolvat. Însă dacă nu mă uitam pe bon? Eram păcălit cu 4 lei? Nu cred că este normal aşa ceva! Mi s-a mai întâmplat să fie un preţ pe raft şi la casă să fie altul, fiindu-mi precizat că nu au avut timp sa facă modificările de preţ şi la raft, dar au fost deja operate în casa de marcat. Nu doresc decât să-i fac pe toţi atenţi la modul în care pot fi păcăliţi în supermarketurile din oraş. Chiar şi cu un leu doi, se adună.”, ne-a povestit câmpulungeanul.
Mai ales acum, în preajma sărbătorilor, este bine ca atenţia să fie sporită la cumpărături, mai ales că şi multe dintre ofertele promoţionale de pe raft nu sunt „oferte” şi la casa de marcat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.