Atenţie, imagini şocante! De Sfântul Nicolae, musceleanul Ion Vasile a vrut să se spânzure cu o sârmă

Imagini şocante în seara zilei de Sfântul Nicolae când un echipaj SMURD a adus un muscelean la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului municipal Câmpulung. Bărbatul, Ion Vasile, de fel din comuna Mihăieşti, sat Valea Pechii, în vârstă de 70 ani, a fost găsit de fiul său, într-o magazie di curtea casei în care locuieşte, mai mult mort decât viu, cu o sârmă înfăşurată în jurul gâtului. batran mihaiesti (3)
Rudele menţionând că, Ion a încercat să-şi mai ia viaţa de mai multe ori, însă de fiecare dată a fost găsit la timp.
Chemat la faţa locului, echipajul SMURD s-a chinuit aproape o oră să-l îmbrace pe bărbat, care s-a arătat a fi total nerecunoscător faţă de salvatorii săi, ponegrindu-i şi lovindu-i pentru a nu-i acorda primul ajutor şi pentru a nu-l îmbrăca, fiind dezbrăcat atunci când a fost găsit.
Mai mult, ajuns la Spital, s-a constat că Ion Vasile, pe lângă faptul că era numai piele şi os, mai era şi plin de jeg din cap până în picioare, prezentând şi mai multe răni sângerânde pe aproape tot corpul. Ca să nu mai pomenim de mirosul greu pe care-l emana în jurul său, fiind necesară îmbăierea şi deparazitarea sa înainte de a fi consultat de medicul de gardă.
Bărbatul locuieşte singur şi nu prea mai are mintea întreagă. Refuză orice ajutor din partea fiicei şi fiului şi nu caută decât să încheie cumva conturile cu viaţa.
Cu toate acestea, ajuns pe patul de spital, spălat şi cu rănile tratate, bărbatul a dormit ore în şir fiind vegheat de către fiica sa.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.