40 de zile de la tragedia din Club „Colectiv” – linişte şi lacrimi!

S-a aşternut liniştea în ţară, în localităţile unde la câteva zile de la tragedia „Colectiv” se aprindeau mii de lumânări în amintirea tinerilor ce-au plecat la îngeri. 02 noiembrie Campulung Marsul Tacerii (3)
La trecerea a 40 de zile de la incendiul în care şi doi tineri musceleni şi-a pierdut viaţa, la nivel naţional puţini oameni, în comparaţie cu cei ce făcuseră clubul loc de pelerinaj, s-au dus în faţa „Colectiv” pentru a aprinde o lumânare în amintirea celor dispăruţi dintre noi.
Printre cei care au păstrat un moment de reculegere s-a numărat şi preşedintele ţării, Klaus Iohannis, care în mediul virtual a transmis mesajul „Am fost în această dimineaţă, din nou, la locul tragediei de la Clubul Colectiv. S-au împlinit 40 de zile de la drama din acea noapte. Nu vreau şi nu pot să uit ce s-a întâmplat. Vreau în schimb ca, în anii ce vin, în paralel cu comemorarea victimelor şi cu grija pentru supravieţuitori şi familiile lor, să înpresedintele Klaus Iohannisdreptăm împreună ceea ce nu funcţionează corect în societatea noastră, pentru a nu se mai repeta o asemenea tragedie. Să ne rugăm cu toţii pentru cei dispăruţi! Fie ca amintirea victimelor să rămână veşnică în inimile noastre!”.
Chiar şi premierul Regatului Unit, David William Donald Cameron, care a păstrat un moment de reculegere fără a face declaraţii publice.
Tăcere şi în Muscel, de cei doi tineri musceleni răpiţi de tragedia „Colectiv” amintindu-şi doar părinţii, rudele şi prietenii.Valentin Fieraru (2)
Diana Elena Enache (24 ani), din comuna Poienarii de Muscel – sat Jugur, şi Valentin Fieraru (26 ani), din Bilceşti – Şelari, comuna Valea Mare Pravăţ, snt cei doi tineri care au îndoliat Muscelul prin dispariţia loc în urma tragediei din Club Colectiv.
Diana se afla în club alături de cea mai bună prietenă a ei, ambele pierzându-şi viaţa, iar Valentin se afla la muncă fiind barman în „Colectiv”.
„Odihneşte-te în pace – (Rest in Peace)
Îmi doresc ca acolo unde eşti acum să-ţi fie mai bine. Să vă fie mai bine, pentru că sunt sigur că eşti lângă Diana şi ne priviţi zâmbitoare. Sper că sunteţi bine, pentru că aici, de unde aţi plecat, este greu. Îmi este şi ne este greu tuturor celor care v-am cunoscut şi pe careDiana Enache (3) ne-aţi bucurat cu zâmbetele, fericirea, sinceritatea şi optimismul vostru!
Primul lucru care îmi vine în minte este că mereu înotai mai bine, mai repede şi mai graţios decât mine.
Odihniţi-vă în pace!”, este unul din sutele de mesaje transmise de cei ce i-au cunoscut pe frumoşii tineri plecaţi mult prea devreme din noi şi care continuă să le transmită mesaje pe site-uile de socializare.
Foto sursa Facebook.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.