La început de săptămână, aleşii câmpulungenilor s-au reunit în şedinţă de îndată

Cinci proiecte de hotărâre au avut pe ordinea de zi, a şedinţei de îndată a Consiliul Local Campulung (30)Consiliului Local Câmpulung, aleşii municipali.
Primele trei au făcut referire la modificarea cotei TVA de la 24 la 20 la sută pentru un studiu de fezabilitate şi două documentaţii de avizare.
Totodată s-au alocat 130 mii lei în cadrul asocierii cu Asociaţia Club Sportiv „Muscelul 2015 Câmpulung”, în vederea susţinerii şi sprijinirii activităţii fotbalistice a echipei în returul competiţiei 2014 – 2015 şi turul competiţiei 2015 – 2016, precum si pentru returul competiţiei 2015 – 2016, precum şi punerea la dispoziţie, cu titlu gratuit, a Stadionului Municipal către A.C.S. „Muscelul 2015 Câmpulung” pentru desfăşurarea de meciuri oficiale, amicale şi cantonamente, pe durata contractului de asociere dintre municipiul Câmpulung şi asociaţia sportivă.
Fiind de precizat că echipa de fotbal Muscelul Câmpulung va trebui să găsească sponsori pentru a reuşi să acopere cheltuielile necesare întregului retur de campionat 2015 – 2015, în condiţiile în care trebuie să se menţină lider al Ligii a III-a, ba chiar să spere că va promova în Liga a II-a, iar cheltuielile la limita supravieţuirii se ridică la peste 400 mii lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.