Internship la Camera Deputaților – o șansă pentru formarea profesională a tinerilor!

Camera Deputaților oferă tuturor studenților și tinerilor absolvenți ocazia să ia parte la programul prin care își vor putea perfecționa pregătirea în cadrul comisiilor de specialitate ale Parlamentului.

Tinerii selectați vor fi remunerați în cadrul programului de Internship care se va desfășura în perioada 18 aprilie – 17 iunie 2022.

La Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului al cărei președinte sunt avem patru (4) posturi disponibile.

Înscrierile se realizează online în perioada 21.02.2022 – 20.03.2022 pe site-ul Camerei Deputaților la adresa http://www.cdep.ro/pls/dic/site2015.page?id=1102.

Pe 11.04.2022 va fi publicată lista candidaților admiși care pe 14.04.2022 vor semna contractele cu Parlamentul.

”În cadrul Comisiei pentru administrație publică din Camera Deputaților, internii noștri vor învăța modul de lucru al comisiei, dar și elemente legislative de bază, precum Codul Administrativ.

Le urez mult succes celor care vor aplica pentru acest program! Abia aștept să lucrăm împreună!”, este precizarea făcută de președintele Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților Simona Bucura – Oprescu.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.