Partidul Național Liberal Arges a organizat o întâlnire între primarii liberali din județ și ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, Cseke Atilla. Întâlnirea a avut loc joi, in comuna Schitu Golești, la ea participând ministrul Dezvoltării, președintele PNL Arges, deputatul Adrian Miutescu, senatorul Dănuț Bica, directorul ABA Argeș – Vedea Bogdan David, subprefecții Emanuel Soare și Lucian Ionescu și aleși locali liberali. Președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, i-a înmânat ministrului Cseke Atilla o lista cu proiectele prioritare ale primarilor liberali argeșeni, care au nevoie de sprijinul Guvernului pentru a deveni realitate.
Cu aceasta ocazie, primarul comunei Schitu Golești, Vasile Tudorel Mirita, le-a prezentat ministrului Dezvoltării, subprefecților și parlamentarilor liberali de Arges statia de epurare din comuna, realizată prin PNDL.
Ministrul Cseke Atilla și-a manifestat interesul pentru proiectele primarilor liberali argeșeni, în același timp incurajandu-i pe aceștia să apeleze la Compania Națională de Investiții. Întâlnirea a fost deosebit de constructiva, primarii având ocazia sa vorbească cu ministrul, fata in fata, despre investițiile de care au nevoie comunitățile pe care le reprezintă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.