După ce au fost aprinse scântei între „vicii” David şi Ţâroiu – Din 1 decembrie Câmpulungul va fi luminat de sărbătoare

iluminat (5)Pentru ca sărbătorile de iarnă 2015 să le fie bine luminate tuturor câmpulungenilor, primăria Câmpulung a mai investit puţin peste 25.000 lei pentru a achiziţiona diverse ornamente luminoase noi, sumă în care nu sunt incluse vechile instalaţii luminoase, steluţe şi alte ornamente de iluminat festiv, dar nici costurile de montare şi demontare făcute, cheltuieli făcute prin SPADPP.
Cât se poate de simplu, şi fără discuţii de culise, s-a găsit modalitate cheltuirii banului public pentru a împodobi municipiul cât mai frumos posibil, aşa că unica problemă a celor ce conduc Câmpulungul a fost ziua în care miile de luminiţe „vor fi aprinse”. Şi aşa că, înainte de a fi finalizat montajul ornamentelor au şi ieşit scântei din subiectul „ziua aprinderii iluminatului public festiv pentru Crăciun”.
Vicele Bogdan David propunând ca dată ziua de 01 decembrie, zi presărată şi de o serie de manifestări pentru Ziua Naţională, în timp ce vicele – primar Liviu Ţâroiu a propus data de 06 decembrie – Ziua Sfântului Nicolae. În cele din urmă, David având câştig de cauză, dar numai după ce s-a făcut publică data aprinderii oficiale a luminilor de Crăciun, cea de 01 decembrie.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.