Din ciclul: „Atunci când funcţia te transformă în stăpân!” – Primarul comunei Stoeneşti nu doreşte dezbateri publice pe tema bugetului local!

Cătălin Iosifescu, preşedintele interimar al PNL Stoeneşti, în calitate de consilier local invită cetăţenii comunei la consultări pe marginea proiectului de buget pentru anul în curs în situaţia în care primarul a refuzat să facă dezbateri publice pe această temă.

Iosifescu consideră că este de bun simţ ca oamenii, plătitori de taxe şi impozite, să ştie cum şi în ce fel sunt cheltuiţi banii publici. Totodată, locuitorii comunei Stoeneşti au şi ei doleanţele lor şi este posibil ca, după discuţii publice, anumite investiţii să devină prioritare. Numai că, mulţi dintre primari consideră localitatea drept propria moşie, iar bugetul reprezintă pentru aceştia doar o sumă de bani ce poate să fie cheltuită după bunul plac şi eventuale interese.

„Deşi am solicitat Executivului organizarea unor dezbateri publice cu cetăţenii la căminele culturale din comună, referitoare la bugetul pe anul 2020, sunt puţin sceptic că acestea vor fi realizate!

Mi s-ar fi părut normal ca locuitorii comunei Stoeneşti să aibă un cuvânt de spus în ceea ce priveşte cheltuirea banului public şi în privinţa investiţiilor care se doresc realizate în localitate, având în vedere că cea mai mare parte din banii care alcătuiesc bugetul provin din taxele şi impozitele plătite de locuitori !

În acest sens vă rog să veniţi cu propuneri referitoare la nevoile fiecăruia dintre dumneavoastră în zonele care locuiţi!

Aceasta este propunerea de buget făcuta de Administraţia comunei Stoeneşti.

Daca aveţi întrebări vă stau la dispoziţie cu lămuriri!”, este apelul făcut de către consilierul local PNL Cătălin Iosifescu.

Galerie foto – proiectul de buget al anului 2020 pentru comuna Stoeneşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.