Concurs în primărie: „Cine cui face dosar penal!” Bogdan David i-a făcut plângere penală lui Liviu Ţâroiu pentru „violare de birou”

Liberalul Bogdan David s-a transformat, din principalul contracandidat al actualului Sedinta constituire Consiliul Local Campulung 24 iunie 2016 046primar social – democrat Liviu Ţâroiu, în duşmanul cu numărul unu al acestuia. Liberalii părând a fi puşi să speculeze orice greşeală, cât de mică, a social – democraţilor ce le-au suflat fotoliul de primar.

Astfel că, vinerea ce a trecut, 24 iunie 2016, chiar înainte cu numai câteva ore de a deveni oficial primarul municipiului Câmpulung, Liviu Ţâroiu s-a ales cu o plângere penală din partea lui Bogdan David. Asta după ce, fără a se gândi la eventualele consecinţe, Ţâroiu a intrat în biroul de primar pentru a sta de vorbă cu cineva.

Cum legea spune că „primarul intră în dreptul deplinei exercitări a mandatului după depunerea jurământului”, liberalul Bogdan David aflat, atunci, încă pe poziţia de viceprimar cu atribuţii de primar a speculat incidentul şi i-a făcut social – democratului o plângere penală, dar şi sesizare către Instituţia Prefectului, toate urmare a unui circ de toată frumuseţea pe holurile primăriei Câmpulung. Motivul plângerii constând în „violarea biroului de primar” de cel ce încă nu devenise oficial primar – Liviu Ţâroiu.

David subliniindu-şi, neoficial, gestul prin faptul că în birou se aflau ştampila instituţiei, dar şi mai multe acte, iar el era cel ce încă răspundea de ele.

Acest incident este doar începutul unui lung război între tabăra PNL contra cea a PSD, un război ce va fi în detrimentul comunităţii locale, în condiţiile în care este de amintit că în ultimele luni tensiunile din Executiv şi Consiliul Local au paralizat o mare parte din activitatea curentă a celei mai importante instituţii câmpulungene – Administraţia Publică Locală.

Din câte se poate vedea, liberalii nu arată că ştiu să piardă cu deprimar 1mnitate, iar acum caută răzbunare deschizând o nouă stagiune de teatru cu tema „cine cui face dosar penal!”.

Rămâne de văzut dacă şi Liviu Ţâroiu va intra în joc, nu numai prin a se apăra, ci şi prin a scoate la iveală neregulile ultimelor trei mandate ale liberalilor, aflaţi la cârma primăriei în ultimii 12 ani. Greu de crezut fiind că nu vor ieşi la suprafaţă unele contracte preferenţiale, oarece angajări pe linie politică, multe lucrări din banul public prin terţe personaje la spaţiile închiriate de către primărie, etc. Ca să nu mai vorbim de problemele ce le au marile proiecte derulate pe fonduri europene, precum: megaproiectul Kretzulescu sau proiectul pentru promovarea turistică a municipiului. Iar exemplele ar putea continua, însă este de urmărit dacă actualul primar Liviu Ţâroiu va căuta să facă ordine în primăria Câmpulung sau va merge pe aceeaşi linie cu predecesorii săi.

 

2 COMENTARII

  1. DE CE AI ESTE FRICA LUI DAVID DE MAGARIILE CALE LE-A FACUT SI SA NU CUMVA SA SE GASEASCA SA IASA LA IVEALA?CARE ESTE INTERESUL LUI OARE NU SE INTREABA NIMENI?OFTICOSUL NU ARE CE FACE VEDE BINE CA A PIERDUT CA LUMEA NU L-A VRUT CE DRACU SA-L IA MAI VREA MAIMUTA

  2. Da, la ce sa te astepti de la presa din muscel….pe langa situatia creata se pare ca presa omite lucrul cel mai important: incalcarea unei legi! daca legea spune ca nu ai voie sa faci ceva de ce o incalci? a,dar asta nu conteaza la campulung, legea nu conteaza nici pt musceleni, nici pt alesi, nici pt presa….aici conteaza doar circul ieftin, barfa, invidia, prostia si nesimtirea! aplicarea legii ,oriunde in acest catun, este optionala….si mai vreti viitor , bunastare, etc.etc. nu ati inteles inca? Astia sunteti muscelenilor, aveti parte fix de ceea ce va reprezinta- nimic nu arata sau merge bine aici, sunteti o comunitate complice la tot! auzi, presa, inegalitati ale lui calin…dar taroiu unde a fost? nu au fost impreuna in usl ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.