Luni, 20 martie 2017, la ora 14.00, în sala mare a primăriei municipiului Câmpulung, va avea loc dezbaterea publică pe marginea proiectului de buget local pe anul în curs.

La întâlnirea pe problema bugetului pe care-l are Câmpulungul sunt aşteptaţi să participe toţi cei interesaţi de modul în care este cheltuit banul public, dar şi cei ce pot da unele sugestii privind priorităţile pe care edilii ar trebui să le aibă la capitolul investiţii şi nu numai.

Asta, luând în calcul prezenţa extrem de slabă de anul trecut. Aşa cum reiese şi din fotografie.

Rămâne de văzut, însă, câţi dintre câmpulungenii ce se arată nemulţumiţi de starea actuală a municipiului vor fi şi interesaţi să se implice, cel puţin prin prezenţă.

Citeşte şi: https://www.ziarexclusiv.info/recomandari/proiectul-de-buget-pe-anul-2017-venituri-de-71-280-650-lei-si-cheltuieli-de-98-023-630-lei/

5 COMENTARII

  1. Si ce se stabileste ? deficitul pe 2017 in comparatie cu minusul din 2016 ? Cum era , incasari 70 si ceva mil si cheltuieli 98…pt 2017 ! Tare ! Angajam bugetele pe anii urmatori ? Cine stie? Cu cat se rascumpara actiunile firmei de gunoi si unde este prevazuta cheltuiala ?

  2. Poate ne explica conducerea cum e cu Richard …De ce firma a incasat banii de lucrari cand strada a ramas rupta ? Nu avem garantie ? Cine plateste acum reparatia ? Noi ? Zero incredere ! HUO !

  3. Pt. ce se dau bani la culte si biserici ? Nu au destui bani ? Nu merg cu masini scumpe ? De unde daca sunt saraci ? Pt ce popa este pe statul de plata al spitalului ? De ce trebuie popa la spital ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.