Câmpulung, ruină mirifică, cu datorii pe următorii zece ani şi cu nevoi de CAMPULUNG! 8dezvoltare din toate punctele de vedere, caut primar care să mă scoată din necaz.
Câmpulung, prima Capitală a Ţării Româneşti, cu o istorie şi o tradiţie aproape date uitării, caut primar gospodar, care să-mi poată moderniza reţeaua de apă potabilă, care să-mi refacă parcurile după decepţia suferită cu proiectul Kretzulescu.
Câmpulung, caut primar serios, de încredere, care să nu mă mintă în alegeri şi după ce mă câştigă să mă dea uitării în favoare intereselor sale.
Câmpulung caut primar care să îmi redea încrederea că voi rămâne la statutul social de municipiu.
Ar mai fi multe de spus, însă aş dori să trec la lista candidaţilor, poate printre ei se regăseşte şi cel care ar putea să îmi fie partener de încredere în dezvoltare, nu stăpân, nici călău.
Până acum, în carneţelul de bal al alegerilor locale s-au strâns cevaCAMPULUNG! 9 potenţiali candidaţi, unul mai semeţ ca altul, fiecare căutând să facă promisiuni pe care, însă, chiar nu le mai cred.
Primul care s-a arătat interesat este reprezentantul ALDE, Sergiu Cicu. Aş spune un crai cu abilităţi de actor, comic înnăscut, dar şi genul de om interesat mai mult de el decât de alţii. Trecut prin viaţă ştie cum să facă să mă cucerească, dar mai mult ca sigur e genul care n-ar putea face mai mult pentru doi decât pentru sine şi a sa familie.
A mai apărut apoi şi tânărul liberal Bogdan David. Un om ambiţios, poate prea ambiţios, căci ar putea să se pripească în a lua decizii. Prea temperamental, ar fi totuşi candidatul ideal dacă ar reuşi să mai lase de la el, lăsându-i şi pe alţii să aibă propriile opinii.
Al treilea candidat ce şi-a anunţat intenţia certă de a mă cucerii este social – democratul Liviu Ţâroiu. Om cu experienţă în viaţă, om care ar putea să-mi câştige încrederea dacă şi-ar mai schimba din prieteni.
Un alt candidat este uneperistul Spiridon Oprea. Colonel în rezervă e mai mult obişnuit cu ordinele, şi nu ştiu sigur cum stă la capitolul ordine şi disciplină în a face ce promite. Are şanse destul de mici dat fiind că e cam singur în a-şi face o imagine care să mă cucerească.
A apărut şi-o candidată, în persoana arhitectei Anca Coşa. Greu de crezut CAMPULUNG! 3că m-ar putea cucerii cu promisiunea că îmi reface parcurile distruse de al ei proiect. Că nu pot să nu comentez gustul doamnei pentru „frumosul meu istoric”, exemplu fiind scumpele lămpi de iluminat, din parcurile centrale ale municipiului, de „numai” 12.840 lei bucata fără TVA şi montaj.
Ultimul, dar nu cel din urmă candidat este Marius Dumitrescu (PNŢCD), despre care nu ştiu prea bine ce doreşte, dar sigur speră să obţină. Pe el în cam dă înapoi atitudinea prea semeaţă şi dorinţa de a se băga şi pe unde nu-i prea stă bine unui candidat.
Lista e deschisă, iar eu, Câmpulung, încă îmi caut primar!

1 COMENTARIU

  1. Bogdan David sau Oprea Spiridon mi-ar placea.S-ar putea ca un cadru militar sa fie solutia pt oras.Il cunosc din armata,era autoritar.N-ar strica putina instructie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.